Ο Γύρος Του Κόσμου Με Τρεις Φωνές


Η Theama live culture productions παρουσιάζει: Ο Γύρος του Κόσμου με Τρεις Φωνές!

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ – ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ – ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

Κυριακή 18 Απριλίου-Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (Πυλαία)

Μια σπουδαία μουσική συνάντηση μετά από 10 χρόνια!

H Μαρία Φαραντούρη, η Έλλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου, με ιδιαίτερη διαδρομή η καθεμιά στη world μουσική, θα συναντηθούνε ξανά, 10 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι),  για να κάνουν τον γύρο του κόσμου με το ρεπερτόριο, τις εικόνες, τις διαφορετικές εμπειρίες, τις νέες εντυπώσεις, τις καινούργιες αισθητικές που έχει αποκομίσει η καθεμιά.

Ο γύρος του κόσμου με τρεις φωνές…!

Οι τρεις μεγάλες φωνές, ενώνουν το ιδιαίτερο ύφος, τη λυρικότητα, το πάθος και τις ερμηνείες τους σε μία παράσταση – πανδαισία φωνητικών αποχρώσεων και μαγευτικών ήχων.  Με καλλιτεχνική ανάγκη να ξαναβρούνε τις μελωδίες και τη μουσική ψυχή κάθε χώρας, συλλέγουν ηχοχρώματα διαφορετικών πολιτισμών και συνταξιδεύουν μαζί στις εθνικές μουσικές του κόσμου.

Σ’ αυτό το μαγευτικό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου, ξεκινάνε από την Ελλάδα, τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση, τα ρεμπέτικα, το έντεχνο, και περνώντας από Βαλκάνια, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, φτάνουν ως τη Βόρεια Αμερική με τα spiritual και τα gospel, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Συνταξιδιώτες τους, ο σπουδαίος πιανίστας Τάκης Φαραζής (Ενορχήστρωση, Πιάνο, Ακορντεόν) και μια ορχήστρα με εξαίρετους σολίστ: David Lynch (Πνευστά, Κρουστά), Θωμάς Κωνσταντίνου (Νυκτά έγχορδα), Τάσος Μυσιρλής (Τσέλο), Διονύσης Βερβιτσιώτης (Βιολί), Πέτρος Βαρθακούρης (Μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (Ντραμς).

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Σχεδιασμός φώτων: Αντώνης Τσάβαλος

Πληροφορίες:

Κυριακή 18 Απριλίου 2010, Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Πυλαία (Αντώνη Τρίτση 12)

Έναρξη: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Αστική συγκοινωνία: Γραμμές 2, 3, 8

Ελεύθερο παρκινγκ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ:

Ticket House – Μητροπόλεως 102, Κέντρο – Τηλέφωνο: 2310264880

Metropolis Store – Τσιμισκή 33, Κέντρο – Τηλέφωνο: 2310250072

Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ – Α.Τρίτση 12, Πυλαία – Τηλέφωνο: 2310472551

Boutique ΠΑΟΚ Γήπεδο Τούμπας – Μικράς Ασίας – Τηλέφωνο: 2310951277

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ