Όλοι Στην Γενική Συνέλευση 11 Οκτώβρη


Συνάδελφοι,

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας. Τις επόμενες μέρες, η κυβέρνηση, θα φέρει για ψήφιση στη Βουλή το ήδη έτοιμο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, τα Εργασιακά και νόμο που στην ουσία θα παρεμποδίζει το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούμε, να έχουμε συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Συμμετέχουμε στη συνέλευση του σωματείου μας, επειδή:

  • Και η πρόσφατη πείρα μας (μειώσεις μισθών 50% στην OTS, με απλήρωτες υπερωρίες και άδειες άνευ αποδοχών) δειχνει ότι η επίθεση της εργοδοσίας δε θα σταματήσει αν δε μας βρουν μπροστά τους, οργανωμένους, συσπειρωμένους σε ισχυρά, μαζικά, ταξικά συνδικάτα
  • Δε μασάμε στο παραμύθι της ανάπτυξης για όλους, όταν δουλεύουμε σε υπερκερδοφόρες επιχειρήσεις με μισθούς-χαρτζιλίκια, καθημερινή αξιολόγηση, επινοικιαζόμενη εργασία, ατομικές συμβάσεις.

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας:

  1. Δεν περιμένουμε επίδοξους σωτήρες. Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός.
  2. Ορθώνουμε αγωνιστικό τείχος, για να εμποδίσουμε και να ακυρώσουμε τους νέους σχεδιασμούς. Να δυναμώσει η ταξική απάντηση, να μπλοκάρουμε τα νέα μέτρα, με νέους, πιο δυναμικούς και μαζικούς αγώνες.
  3. Για να μη μείνει κανένας μόνος του. Το Σ.Ε.ΤΗ.Π καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, να οργανώσουμε την πάλη μας και τον αγώνα μας ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας, της κυβέρνησης, της ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΟ ΕΚΘ