ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Μετά το πετυχημένο περσινό 1ο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη , συνεχίζουμε και φέτος. Για φέτος το τουρνουά του ΠΑΜΕ έχει σύνθημα «Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».
Το εργατικό τουρνουά επιδιώκουμε να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό και διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα, για πολλούς νέους εργαζόμενους και άνεργους που δε μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο και να ενασχοληθούν με τον αθλητισμό δωρεάν. Επιπλέον μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία θέλουμε να προβάλλουμε την ξεκάθαρη θέση του ΠΑΜΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και κάθε μορφή εξάρτησης.
Με τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά αναδεικνύουμε επίσης το δικαίωμα, την ανάγκη στον αθλητισμό κι ότι αυτό δεν μπορεί να εξαρτάται απ’ την τσέπη μας. Υπάρχει ανάγκη σήμερα από σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις όπου οργανωμένα θα έχουν όλοι πρόσβαση δωρεάν.
Σε αυτό το τουρνουά παίζουμε χωρίς ΠΑΕ και στημένα παιχνίδια κόντρα στην σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, του κέρδους και των αναβολικών. Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Σωματειακές Επιτροπές, τον κάθε εργαζόμενο και άνεργο, να φτιάξει τώρα ομάδα. Να γίνει δική τους υπόθεση σε κάθε τόπο δουλειάς και σπουδών. Να γεμίσουν οι χώροι με το κάλεσμα και την αφίσα για το Εργατικό Τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ. Οι συμμετοχές στο τουρνουά θα γίνονται μέχρι το Κυριακή 21 Μαίου , μέρα που θα γίνει και εκδήλωση- κλήρωση στις 19:00 στο ΕΚΘ.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
· Τηλέφωνα: 2310 252915, 6972972459, 6944174741
· E-mail: pamethes@gmail.com , setipthess@gmail.com