22/10 ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΤΗΠ



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ!


Μέσα σε μία περίοδο έντονων εξελίξεων και μεγάλης αγωνιστικής δραστηριότητας, το ΣΕΤΗΠ προχωράει στις αρχαιρεσίες του!


Πάρε μέρος κι εσύ στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ, για να αποτιμήσουμε την δράση μας, να συζητήσουμε πάνω στην κατάσταση των εργαζομένων του κλάδου, τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς μας, αλλά και συνολικά, να βάλουμε στόχους για την συνέχεια.


Όσο και να θέλουν να παρουσιάσουν τους εργαζόμενους στον κλάδο σαν τους «κερδισμένους», την πραγματικότητα την ζούμε. Εντατικοποίηση, σφιχτά deadlines, μισθοί που δεν ανταποκρίνονται ούτε στις ανάγκες μας, ούτε φυσικά στα κέρδη που βγάζουν οι εργοδότες μας, ιδιαίτερα με την τεράστια άνοδο της παραγωγικότητας. Και από την άλλη στους εργοδότες μας, ζεστό χρήμα από το Ταμείο Ανάκαμψης, φοροαπαλλαγές και διευκολύνσεις. Μεγαλώνουν η αγωνία, η αβεβαιότητα και η ανησυχία για εμάς και τις οικογένειες μας, με την επίθεση απέναντι στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας από κυβερνήσεις, εργοδοσία, Ε.Ε.


Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε πληγές από τη μία καταστροφή μέχρι την άλλη, με ένα κράτος εχθρικό, που δεν μπορεί και δεν θέλει να μας προστατεύσει και την ίδια στιγμή μας φέρνουν το ένα αντεργατικό νομοσχέδιο μετά το άλλο, για να ζούμε το 2023 σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με 13 ώρες δουλειά τη μέρα!


Δεν δεχόμαστε οι ζωές μας να θυσιάζονται για τα κέρδη τους!


Το Σ.Ε.ΤΗ.Π βρέθηκε μπροστά για τις ανάγκες των εργαζόμενων του κλάδου και του λαού συνολικότερα και συνεχίζει!


Ο αγώνας που οργανώνουμε είναι για τα δικά μας δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή εργασία, αυξήσεις στους μισθούς, μείωση του εργάσιμου χρόνου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, μέτρα προστασίας της ζωής μας.


Με την εγγραφή σου στο Συνδικάτο μας και την συμμετοχή σου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στις εκλογές, συμβάλεις και εσύ ο αγώνας αυτός να αγκαλιάσει όλους τους εργαζόμενους, να δυναμώσει! Το Συνδικάτο μας με τη δράση του είναι το δικό σου στήριγμα, υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικό σου δίκιο όλα αυτά τα χρόνια. Κάνε δική σου υπόθεση την επιτυχία της συνέλευσης! Δώσε δύναμη στη δική σου δύναμη, με τη συμμετοχή σου.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.