ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΤΗΠ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου 8314/2009, ΕΚΘ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4ος ΟΡΟΦΟΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Tο  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προχωρά στην διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ. Με τις εκλογές αυτές καλούμαστε να εκλέξουμε νέο Δ.Σ., για δύο έτη. Το Δ.Σ. αποτελείται από 11 μέλη. Ταυτόχρονα με την εκλογή του νέου Δ.Σ. θα εκλεγεί και η Ελεγκτική Επιτροπή, που αποτελείται από 3 μέλη. 


Για τη διεξαγωγή των εκλογών εκλέχτηκε Εφορευτική Επιτροπή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 22/10/2023 παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών η εφορευτική επιτροπή ανακοινώνει τα εξής:


Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε οι εκλογές του σωματείου να διεξαχθούν τις ημερομηνίες:

3, 4, 5, 7 και 8 Νοέμβρη 2023


Οι ακριβείς ώρες και το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών θα γίνουν γνωστά μόλις καταληχθούν σε επόμενη ανακοίνωση.


Όποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την Ομοσπονδία ΟΤΕ να το γνωστοποιήσει στην εφορευτική επιτροπή με email στο setipthess@gmail.com ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/10/2023 και ώρα 20:00. Υποψηφιότητες μετά την παραπάνω προθεσμία δε θα γίνονται δεκτές και θα θεωρούνται άκυρες.