ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 29/10 – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ



ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ


ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.


Εδώ και τώρα κάθε εργαζόμενος κάθε άνθρωπος που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά του, είναι ανάγκη να καταδικάσει το συνεχιζόμενο έγκλημα, τη θηριωδία που διαπράττει το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού, με την  επιχείρηση μαζικής εξόντωσης στη Γάζα.


Εδώ και τώρα είναι ο λαός μας πρέπει να καταδικάσει την απαράδεκτη κυνική και αισχρή υποστήριξη της βαρβαρότητας κατά του παλαιστινιακού λαού και τη στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ από την ελληνική κυβέρνηση, που αναγνωρίζει το δικαίωμα σφαγής αμάχων στη Γάζα στη δήθεν αυτοάμυνα του κατακτητή και εξοντωτή για 75 χρόνια των παλαιστινίων. Γιατί  και ο ίδιος ο λαός του Ισραήλ γίνεται και αυτός θύμα της βαρβαρότητας των κυβερνήσεων του.


Εδώ και τώρα να αποχωρήσει η ελληνική φρεγάτα και να σταματήσει η χρήση βάσεων και υπόλοιπων στρατιωτικών υποδομών διευκόλυνσης στο έγκλημα όπως το στρατόπεδο Νταλίπη στην πόλη μας, που δίνονται κύρια σε στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να στηρίζεται η δολοφονική μηχανή του Ισραήλ.


Γιατί πλέον είναι καθαρό πως η χώρα μας αξιοποιώντας τις στρατιωτικές υποδομές της γίνεται ορμητήριο θανάτου κατά άλλων λαών, γίνεται θύτης με ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων που πίνουν νερό στη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ.


Γιατί είναι ντροπιαστική  και απαράδεκτη  η στάση της κυβέρνησης να απέχει από την στήριξη του ψηφίσματος του ΟΗΕ τα οποίο στήριξαν 140 χώρες.


Παράλληλα όμως ο λαός μας γίνεται θύμα αυτών των επιλογών είτε πληρώνοντας το τεράστιο οικονομικό κόστος των αποστολών, είτε τις συνέπειες στην ακρίβεια, είτε ακόμη χειρότερα γίνεται ο ίδιος το επόμενο θύμα της ευρύτερης ιμπεριαλιστικής στρατιωτικής αντιπαράθεσης αφού είναι καθαρό πως η κυβέρνηση, άρχουσα τάξη και οι φιλοΝΑΤΟΙΚΕΣ δυνάμεις μας προετοιμάζουν για τη συμμετοχή στην πιο διευρυμένη σύγκρουση και τότε το κόστος θα είναι το αίμα μας.


Γι αυτό δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σταθούμε δίπλα στο λαό της Παλαιστίνης στα παιδιά που δεν έχουν νερό σχολεία, περίθαλψη στα παιδιά που τα σφάζουν 75 χρόνια σα τρομοκράτες οι ίδιοι οι κατακτητές τους.


Να σταθούμε απέναντι στην κυβέρνηση μας συνένοχο στο έγκλημα και να στείλουμε ένα πεντακάθαρο μήνυμα πως ο λαός μας είναι δίπλα στο λαό της παλαιστίνης είναι δίπλα στο δίκιο,.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.00 πμ στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Ζητάμε εδώ και τώρα:

-Να σταματήσει η σφαγή  του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα. Άμεση χωρίς περιορισμούς ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Παλαιστίνης.

-Επιστροφή της ελληνικής φρεγάτας, καμία διευκόλυνση στους δολοφόνους Ισραήλ και ΗΠΑ στην περιοχή, να κλείσουν οι νατοϊκές βάσεις.

-Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης στη βάση της ομόφωνης απόφασης της Βουλής στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Απόσυρση των εποίκων από τα κατεχόμενα, επιστροφή των παλαιστινίων προσφύγων στην πατρίδα τους στη βάση των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ.

-Άμεση αποφυλάκιση των παλαιστινίων και άλλων πολιτικών κρατούμενων που κρατούνται στις φυλακές του Ισραήλ.

-Να σταματήσει κάθε συνεργασία στρατιωτική, οικονομική, πολιτική με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.