ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕΤΗΠ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Η εφορευτική επιτροπή ανακοινώνει:


Κατά την διαδικασία των εκλογών από 3-5, 7-8 και 12 Νοέμβρη 2023, συνολικά ψήφισαν για Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή 391 συνάδελφοι. Το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων ήταν 386, ενώ βρέθηκαν 3 λευκά και 2 άκυρα. Στις εκλογές υπήρχαν 3 συνδυασμοί, οι οποίοι έλαβαν τα εξής:


Ταξική Ενότητα371 ψήφους και 11 έδρες
Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση10  ψήφους  και 0 έδρες
Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ψήφους και 0 έδρες


Για την Ε.Ε υποψήφιοι υπήρχαν δυο συνδυασμοί: η  Ταξική Ενότητα που καταλαμβάνει τις 3 έδρες και η Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση  που δεν καταλαμβάνει έδρα.


Για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) ψήφισαν 358 συνάδελφοι. Βρέθηκαν 349 έγκυρα, 2 άκυρα και 7 λευκά.  Η Ταξική Ενότητα έλαβε 334 ψήφους και με βάση το μέτρο εκλέγει 5 αντιπροσώπους για το συνέδριο του ΕΚΘ. Η Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση έλαβε 8 ψήφους και η  Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής7 ψήφους και δεν εκλέγουν αντιπροσώπους.


Για το συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ ψήφισαν 363 συνάδελφοι. Βρέθηκαν 353 έγκυρα, 3 άκυρα, 7 λευκά.  Η Ταξική Ενότητα έλαβε 337 ψήφους και με βάση το μέτρο εκλέγει αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Η Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση έλαβε10 ψήφους και η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής6 ψήφους και δεν εκλέγουν αντιπροσώπους.


Η εφορευτική επιτροπή