e-value: Όλες και όλοι στην απεργία 17/4 10:30 Αγ Βενιζέλου


Εμείς οι εργαζόμενοι της e-value στις τρίτες εταιρείες, που βιώνουμε κάθε μέρα την πίεση στη δουλειά μας, που βλέπουμε το μισθό μας να τελειώνει πριν φτάσουμε στα μέσα του μήνα, δεν ανεχόμαστε άλλο να εξαντλούμαστε για μία δουλειά που ο μισθός της δε μας προσφέρει ούτε τα βασικά.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, που η ακρίβεια μας έχει τσακίσει, ο όμιλος ΟΤΕ αυξάνει τα κέρδη του, παρουσιάζοντας μας κάθε τρίμηνο νέα ρεκόρ τζίρου, ανοίγοντας συνεχώς νέα πεδία κερδοφορίας, αλλά διατηρώντας τους μισθούς μας στασιμους τα τελευταία χρόνια. Οι πρόσφατες αυξήσεις κοροϊδια μερικών δεκάδων ευρώ μεικτά, όπου δόθηκαν, εξαϋλώθηκαν απο την ακρίβεια πριν προλάβουμε καν να τις δούμε στο λογαριασμό μας.

Δεν υπάρχει άλλη σκέψη από τη διεκδίκηση συλλογικά και οργανωμένα μέσα από το Σωματείο μας. Το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης είναι δίπλα στους εργαζόμενους που διεκδικούν κόντρα στην απογοήτευση και τον ατομικό δρόμο, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους. Καλύπτει όλους τους εργαζόμενους σε εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής στο νομό Θεσσαλονίκης μεταξύ των οποίων και όλους τους εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ από όλες τις εταιρείες, ακόμα και τρίτες εταιρείες.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συμμετέχουμε στην απεργία στις 17/4 και να καλέσουμε όλους τους συναδέλφους από τρίτες εταιρείες και μη, να εγγραφούν στο ΣΕΤΗΠ και να συμμετέχουν στην απεργιακή πορεία διεκδικώντας:

• Κανένας μισθός κάτω από 900 καθαρά στο 8ωρο, αντίστοιχα στο 6ωρο.
• Μείωση των στόχων σε όλα τα έργα , πωλησιακά και μη – ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς.
• Τώρα να σταματήσει το εργασιακό bulling – mobbing από τους εργοδότες που στοχεύει στο ξεζούμισμά μας.
• Τέλος στην επινοικίαση – όλες οι συμβάσεις να γίνουν evalue ΤΩΡΑ.
• Όχι στην εντατικοποιηση, ανθρώπινους ρυθμούς δουλειάς με εύλογο χρόνο μεταξύ των κλήσεων.  Προσλήψεις προσωπικού.
• Προστασία απο τους επιθετικούς πελάτες, να επανέλθει ο τερματισμός της κλήσης σε πελάτες με απρεπή συμπεριφορά.
• Ξεκάθαρο αντικείμενο εργασίας, ορισμός των καθηκόντων και τήρηση αυτών.
• Δε δεχόμαστε να αναπληρώνουμε το χρόνο της τουαλέτας
• Δε δεχόμαστε σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων να αφαιρείται από το μισθό, ο χρόνος που χρειάζεται να είμαστε εκτός προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα. Δεν είναι δική μας ευθύνη.

Την Τετάρτη 17/4 όλοι και όλες στην προσυγκέντρωση του ΣΕΤΗΠ μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ Κ Ντηλ & Έρμου στις 09:45 και στην απεργιακή συγκέντρωση με τα υπόλοιπα σωματεία στις 10:30 στο Αγ Βενιζέλου!