Η ταξική αλληλεγγύη είναι η δύναμη μας!


Θεσσαλονίκη, 23/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση δωροεπιταγών σουπερμάρκετ για τη στήριξη συναδέλφων και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω απληρωσιάς, απολύσεων από επιχειρήσεις του κλάδου ή άλλων αιτιών και δυσκολιών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης, συνέβαλλαν από το υστέρημα τους και κινητοποιήθηκαν άμεσα για την έγκαιρη συγκέντρωση των δωροεπιταγών. Το συνολικό ποσό των δωροεπιταγών που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη να περάσουν αυτές τις ημέρες με ένα άγχος λιγότερο, να ξεκουραστούν και να ξαναμπούν στον αγώνα με νέες δυνάμεις. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης καταφέραμε να στηρίξουμε περισσότερους συναδέλφους.

Ήδη έχει ξεκινήσει από τις 23/12 η παράδοση των δωροεπιταγών στις οικογένειες. Μαζί, δίνεται από το ΣΕΤΗΠ η αναμνηστική κάρτα που απεικονίζεται στην αρχή του άρθρου (είναι το έργο People Power Mosaic του Herb Neufeld) στην οποία αποτυπώνεται το σύνθημα που εκφράζει την ουσία της ταξικής αλληλεγγύης, δηλαδή της αλληλεγγύης και στήριξης των εργαζόμενων μεταξύ τους για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις πιέσεις και τις απειλές της εργοδοσίας και ενωμένοι να συνεχίζουν τον αγώνα για μια καλύτερη δουλειά και ζωή!

«Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα & συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα» για να εξασφαλίσουμε ότι οι σύγχρονες ανάγκες μας, όπως εκφράζονται στα αιτήματα μας, θα γίνουν κατακτήσεις και δικαιώματα μέσα στους χώρους δουλειάς.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης