INTRACOM TELECOM: ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ



Το ΣΕΤΗΠ στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εργαζόμενους της Intracom Telecom, οι οποίοι την Τετάρτη 17/1 μέσα από τη μαζική του Γενική Συνέλευση πήραν σημαντική απόφαση κλιμάκωσης του αγώνα τους για διεκδίκηση επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.


Η Γενική Συνέλευση του επιχειρησιακού σωματείου της Intracom Telecom πήρε απόφαση για πραγματοποίηση 3ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 1/02 για να διεκδικήσει την υπογραφή ΣΣΕ. Η κατατεθειμένη σύμβαση προβλέπει ουσιαστικές αυξήσεις για όλους, αναγνώριση προϋπηρεσίας, πτυχίου, επαναφορά ωριμάνσεων, αυξήσεις στους μισθούς εισαγωγής, μέτρα υγείας και ασφάλειας, αναγνώριση οικογενειακής κατάστασης κ.α.


Η απάντηση των εργαζομένων της Intracom Telecom δείχνει τη σωστή κατεύθυνση πάλης ενάντια στη μοιρολατρία και την απογοήτευση. Με μαζικοποίηση των ζωντανών διαδικασιών, με ουσιαστική συμμετοχή, συζήτηση και με αγωνιστικές αποφάσεις. Υπάρχουν θετικές διεργασίες σε διάφορους χώρους δουλειάς του κλάδου μας καθώς πληθαίνουν τα σωματεία (Nokia, Nova, Vodafone, Netcompany-Intrasoft) που παίρνουν αποφάσεις διεκδίκησης Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και διευρύνονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδίκησής τους.


Ξέρουμε καλά ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι εξαίρεση. Παγωμένοι μισθοί για πολλά χρόνια, αυξήσεις σε ένα μικρό ποσοστό με βάση την προσχηματική διαδικασία της αξιολόγησης, μειωμένοι μισθοί εισαγωγής για τους νέους είναι ο κανόνας για τον κλάδο ο οποίος είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και υλοποιεί έργα τεράστιων επενδύσεων.


Στηρίζουμε έμπρακτα τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου της Intracom-Telecom και καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το ΣΕΤΗΠ ώστε να μεγαλώσει το μέτωπο των εργαζομένων που δίνουν κοινό αγώνα για προστασία του εισοδήματος από την τεράστια ακρίβεια, για ανάκτηση των χαμένων δικαιωμάτων, για την κατάκτηση νέων. Για σύγχρονα δικαιώματα σύμφωνα με την εξέλιξη της επιστήμης και τεχνολογίας, για δημιουργικό εργάσιμο και ελεύθερο χρόνο, για 7ωρο-5μερο-35ωρο. Για αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος όλων των εργαζομένων.


Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας


28 Φλεβάρη απεργούμε, διεκδικούμε τα σύγχρονα δικαιώματά μας!


Οργανώνουμε την απάντηση των εργαζομένων. Ενισχύουμε τις εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς!


Συμμετέχουμε:

  • Κυριακή 4 Φλεβάρη, στις 11:30, στο αμφιθέατρο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλος στο Πολυτεχνείο, όλοι και όλες στην Μεγάλη Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων
  • Τετάρτη 7 Φλεβάρη, στις 19:00, στο ΕΚΘ, παίρνουμε μέρος στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ.


Συνάδελφοι της Intracom Telecom,

Ο αγώνας σας είναι και αγώνας όλων μας. Με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να κερδίσουμε!